Nieuw Pinnacle Grill-menu met regionale smaken van Holland America
Holland America Line’s Pinnacle Grill vernieuwt haar menu met regionale gerechten naast haar Prime steaks. Het nieuwe aanbod omvat zeevruchten, kip, lamsvlees en vegetarische opties, waarbij de signatuurgerechten van chef-kok David Burke een hoofdbestanddeel blijven. Het vernieuwde menu zal ook roterende regionale gerechten introduceren, gemaakt van lokale ingrediënten en verse vis, die de smaken van elke bestemming benadrukken.
“Het nieuwe menu van Pinnacle Grill combineert op prachtige wijze onze klassieke steakhouse-traditie met levendige regionale smaken en de meest verse zeevruchten”, aldus Michael Stendebach, vicepresident van Holland America Line’s “Food, Beverage & Rooms”. “Deze uitbreiding is ontworpen om onze gasten een buitengewone dinerervaring te bieden die de diverse culinaire landschappen van onze bestemmingen weerspiegelt. We hebben veel van onze populairste gerechten op het menu gehouden en zijn enthousiast om een scala aan nieuwe opties te introduceren.”
Het vernieuwde menu van de Pinnacle Grill behoudt populaire voorgerechten zoals David Burke’s Clothesline Candied Bacon en de Caesar Salad, naast gerechten zoals de Steakhouse Wedge Salad, Shrimp Cocktail en Ossetra Malossol Caviar. Liefhebbers van steak kunnen genieten van opties als Braised Beef Short Ribs, Filet Mignon en American Wagyu Strip Loin. Andere voorgerechten zijn gegrilde lamskoteletjes en Chileense zeebaars met honing en limoen.
Het regionale menu varieert per route en biedt gerechten als Jerked Chicken Bao in het Caribisch gebied, Coconut Seafood Chowder in Hawaï en de Stille Zuidzee, Australian Black Angus Steak Tartare in Australië en Seared Beef Tataki met Crispy Lotus Chips in Azië. Het vernieuwde menu bevat regionaal geïnspireerde dranken, gecreëerd door gerenommeerde mixologen.
Sam Ross zal cocktails maken in Alaska, Tess Posthumus in Europa, Ivy Mix in Mexico en Latijns-Amerika, David Wondrich in het Caribisch gebied en Jeff “Beachbum” Berry in de Stille Zuidzee en Hawaï. Er worden ook lokale wijnen geschonken die de bestemmingen van het schip weerspiegelen.
Daarnaast biedt het lunchmenu een voorproefje van de volledige Pinnacle Grill-ervaring met gerechten zoals Filet Mignon, gegrilde lamskoteletjes en Chileense zeebaars.
Reactie